Over ons

Bij Volant zijn twee scholen aangesloten: het Vituscollege (havo/vwo) in Bussum en de fusieschool Volantcollege (Montessori Lyceum Gooise Meren, Vitusmavo en Willem de Zwijger College) in Naarden en Bussum. Zelfstandige scholen die veel samenwerken met als verbindende factor dat we steeds vanuit de menselijke maat en vanuit ontwikkeling en innovatie denken en handelen.

Volant staat voor toekomstgericht onderwijs dat aansluit op onze veranderende maatschappij. We werken aan een brede ontwikkeling voor al onze leerlingen met oog voor maatschappelijke betrokkenheid. Leren en richting geven aan je eigen ontwikkeling en die van je omgeving, zien we als een activiteit voor een leven lang. Dat bieden we ook aan onze medewerkers.

We bouwen graag op elkaars kennis, expertise en ervaringen. Zo leren we van en met elkaar. Samen werken wij aan onze toekomstgerichte organisatie. Hierbij zit jij als medewerker ook achter het stuur van jouw eigen ontwikkeling. We bieden inspirerende opleidingsmogelijkheden die aansluiten bij jouw ambitie, de ontwikkeling van leerlingen, het team, de scholen en Volant als onderwijsorganisatie als geheel.