Over ons

De Droomspiegel is een moderne, katholieke basisschool waar gedegen, goed onderwijs wordt gegeven vanuit de Daltonprincipes. De focus ligt op een sterke basis. Op de Droomspiegel leren de kinderen goed rekenen, lezen, taal en schrijven. Er is een balans tussen het digitaal onderwijs en werken op papier. 

We zijn een school waar kinderen zich gehoord en gezien voelen, een stem krijgen en waarin kinderen leren om samen beslissingen te nemen en conflicten op te lossen. Daarvoor wordt het programma van de vreedzame school ingezet. Ook talentontwikkeling heeft een plek binnen onze school. Leerlingen volgen workshops, hebben excursies en worden ondergedompeld in cultuur en kunst. Er is een intern talentenlab voor leerlingen die naast het rijke leeraanbod in de groep extra uitdaging krijgen op verschillende leer- en denkterreinen. 

De Droomspiegel heeft twee locaties in Almere Poort. Leerlingen van groep 1 t/m 5 gaan naar locatie Marco Polo. Leerlingen van groep 6 t/m 8 gaan naar locatie Bosrand. Onze missie is om het beste uit de leerlingen te kunnen halen zodat zij met een goedgevulde rugzak de toekomst tegemoet gaan. Onze missie luidt als volgt: 'het beste dat je kunt worden is jezelf'.

Meer informatie over onze school lees je op www.droomspiegel.nl